Funkcionális Fasciatréning

A fascia jelentőségének felismerése óriási hatást gyakorol a sportéletre és a mozgásszervi rehabilitációra egyaránt. Ha a kötőszövetünk fitt és egészséges, nemcsak a sportsérülések lehetősége csökken számottevően, hanem tovább fenntarthatjuk testünk fiatalosságát, tónusosságát, hajlékonyságát és mozgékonyságát is.

Functional Movement Screen

Az FMS egy értékelő és osztályozó rendszer, amely az ízületi láncolat stabil-mobil működésének kulcsfontosságú mintáit vizsgálja: ezen minták felmérésével könnyen azonosíthatóvá válnak olyan asszimetriák, amelyek csökkenthetik az erőnléti edzés hatékonyságát.

Kínai Akupresszúrás Meridiánmasszázs

Az akupresszúrás masszázs lényege, egyrészt energiát juttatni az energiaszegény területekre, másrészt elvezetni a kórosan túltengő, felesleges energiát.

Személyi Edzés

A túlhajszolt hétköznapok sokszor háttérbe szorítják az egészséges életforma kialakítását. Kell valaki, aki megmutatja a helyes utat, aki segít a tökéletes közérzet, a test és a lélek harmóniájának megteremtésében. Egy olyan fitness szakember, aki egyénre szabott életmódprogramot ad úgy, hogy személyes adottságainkat, fizikai és egészségi állapotunkat maximálisan szem előtt tartja.

Testtartáselemzés

Boimechanikailag helyes testtartásról akkor beszélünk, ha az ízületi tokok és szalagok feszülése a fiziológiásnak megfelelő, a tartásért felelős izmok harmonikusan együttműködnek és így az izomzat erőkifejtése minimális, valamint mindezek következményként az ízületi felszínek terhelése egyenletes.

Erőnléti edzés - judo, karate

Az erőnléti edzések általánosan a felkészülési időszakban kapnak nagyobb teret, míg a versenyidőszakban a képességek szinten tartása a cél. Judokák és karatékák számára segítünk az erőnléti edzésben, felkészülési edzéstervek készítésében.

Prémium Tánc

A tánc az én szenvedélyem! Az edzésmódszerem sarkalatos pontja, a változatosság. Elvem az, hogy a fő mozgás mellé mindig kell egy kiegészítő, kompenzáló tevékenység a legjobb edzés hatás eléréséhez. Örömtáncos vagyok, és a táncot az állóképesség fejlesztésére használom.

Prémium Fogyás

Mitől más ez a program? Ez a program a fogyáson túl segít visszaszerezni önbecsülésedet, megtanítja a végigcsinálás technikáját.

Harcművészet

Próbáld ki magad! Told ki a határaidat! Legyél feketeöves a fitnessben! Javítsd a kondíciód, formáld az alakod, miközben megtanulod a támadások felismerését, a lehetséges elkerülési módokat, védekező technikákat

Önismeret

Mi a karma? Mire jó a karmafeloldás? Mit eredményez a karma feloldása? Milyen kérdésekre adhat választ egy karma asztrológiai-elemzés? Elkerülhetetlen Sors vagy szabad akarat? Karmafeloldás tréning tematika.

Prémium Életstílus 50 felett

Tanfolyamokon tanítom azt az ÉLETSZEMLÉLETET és GONDOLKODÁSMÓDOT amely biztosítja az állandó fejlődést ebben az életkorban is. Megtanítom hogyan kell stílusosan élni, hogy kell a pszichológiai életkorodat bátran megélni, hogyan kell viszonyulni az időhöz, az esetleges betegségekhez, és a természetes öregedéssel együtt járó esetleges korlátaidhoz.

Ha van kérdésed bármilyik szolgáltatással kapcsolatban, keress bennünket!