Végleges fogyás 4 lépésben!

Mitől más ez a program? Biztosan előfordult már veled is, hogy nagy lelkesedéssel belekezdtél valami nagyon jó dologba, aztán az első nehézségnél feladtad. Minden egyes próbálkozás, abbahagyás azzal jár, hogy önértékelésedet, önbecsülésedet lenyomod a bányászbéka feneke alá, és a világ legnagyobb abbahagyójának érzed magad. Ebben a frusztrált állapotban szinte csak azokat a hangokat hallod meg a környezetedből, amelyek kellő súllyal támasszák alá azt a fájdalmas tényt, hogy úgyis ABBA FOGOM HAGYNI!

Ez a program a fogyáson túl segít visszaszerezni önbecsülésedet, megtanítja a végigcsinálás technikáját.

slider1
fogyás1

Optimális testsúly - A 6 hét - 6 Kg Programmal

1. OPTIMÁLIS TÁPLÁLKOZÁS a vércukor szabályzáson alapuló GI – programmal!
A diéta III szakaszos, nem tiltásokra épül, könnyen beilleszthető a mindennapokba, pörgeti az anyagcserét. A III. szakaszban már mindent ehetsz, élvezheted az evés örömét.

2. TUDATOSSÁG A TÁPLÁLKOZÁSBAN
Sokat foglalkozunk a szervezeted megismerésével, annak a tudásnak a megszerzésével, amivel meg tudod tartani az elért optimális súlyodat. Nem lehet megúszni a tanulást!

3. A siker titkát a SZOKÁSOK átalakításában látom. Ebben az életkorban itt fordul meg a dolog. A szokásaink sziklatömbbé álltak össze 50 – 60 éves korunkra. Nagy figyelmet fordítok az űj sikerszokások kialakítására, segítek azok begyakorlásában.

4. Megtanítom a végigcsinálás stratégiai lépéseit, hogy ne hagyd abba, csináld végig!

Az egész program komplex, a tanulásra, az állandó fejlődésre épül. Nagy önismereti kaland, ÉS EGY MINŐSÉGI ÉLET vár rád!

Amennyiben a szolgáltatás elnyerte tetszésedet, lépj kapcsolatba velünk!