67 éves vagyok, és a sajátos életmódommal energikusan, minőségben, kitűnő fizikai és szellemi állapotban élem a mindennapjaimat, ezért is hívom PRÉMIUM életstílusnak. Ennek köszönhetően most értem el életem legjobb testösszetételét, ami 18% testzsírt és 37% izmot jelent. Mély meggyőződésem, hogy egy nő bármely életkorban élhet teljes életet és lehet vonzó, vibráló, szenvedélyes, okos és energikus.

Természetesen csak akkor, ha mer más lenni, mer változtatni, mer álmodni és nem törődik a társadalmi sztereotípiákkal, elvárásokkal. Valljuk be, hogy társadalmunk nem segíti, támogatja az 50 fölöttiek ilyen irányú törekvéseit, hanem szűk határok között megmondja, hogyan illik öltözködni, hogyan illik élni és viselkedni ebben az életkorban.

életstílus

Eltökélt szándékom, hogy megtanítsam a korosztályomnak azt az életszemléletet és gondolkodás módot, amely segítségével minőségi életet élhetnek 50 – 60 - 70 fölött is. Küldetésemnek tekintem átadni azokat az ismereteket, amelyek birtokában ÉLETERŐSEN és MÉLTÓSÁGGAL lehet öregedni, úgy tekintve erre az életszakaszra, mint az intenzív felemelkedés és fejlődés lehetőségére.

slider4

A PRÉMIUM ÉLETSTÍLUS jellemzői

1. Tanfolyamokon tanítom azt az ÉLETSZEMLÉLETET és GONDOLKODÁSMÓDOT amely biztosítja az állandó fejlődést ebben az életkorban is. Megtanítom hogyan kell stílusosan élni, hogy kell a pszichológiai életkorodat bátran megélni, hogyan kell viszonyulni az időhöz, az esetleges betegségekhez, és a természetes öregedéssel együtt járó esetleges korlátaidhoz.

Rák túlélő vagyok, ( 2007. mellrák ) ez a betegség sok mindenre megtanított. Így megtanultam hálásnak lenni, megtanultam helyesen gondolkodni magamról a sikerről az élet dolgairól. Megtanultam élni az életet, megélni a pillanatot. Megtanultam azt, hogy minden nap el kell jutni valahová, minden nap tanulni kell valamit, napról - napra jobb emberré kell válni, megtanultam változni és változtatni vagyis megtanultam FEJLŐDNI!

 

2. SPECIÁLIS MOZGÁSPROGRAM
Segítségével funkcionálisan jól működő testet építünk, optimalizáljuk a testösszetételt, a testsúlyt. Az esetlegesen fájó izületeket korrekciós gyakorlatokkal tesszük fájdalom mentessé. Sajátos módszerekkel izmot építünk, és kialakítunk egy fiatalos megjelenést.
A fő mozgásformát mindig kiegészíti egy kompenzáló, kiegészítő mozgás, ami az én programomban a TÁNC!
Bővebben a PREMIUM TÁNC linken olvashatsz!

 

3. GI - OPTIMÁLIS TÁPLÁLKOZÁSI PROGRAM
Egy életen át követhető, a vércukorszabályzáson alapuló táplálkozási stílus.
A GI a 21. század táplálkozásának a kulcsszava!
Bővebben a PREMIUM FOGYÁS link alatt olvashatsz!

Amennyiben a szolgáltatás elnyerte tetszésedet, lépj kapcsolatba velünk!