Változz, fejlődj!

Az évek során számtalanszor fogadjuk meg, hogy változtatunk életünk fontos területein. Könyveket olvasunk, ezzel kapcsolatos előadásokon veszünk részt, belelkesedünk, rengeteg nagyszerű embertől tanulunk. A különböző eseményeken (előadásokon, szemináriumokon, elvonulásokon) mély tapasztalásokon megyünk keresztül, fontos felismerésekre jutunk az életünkkel, önmagunkkal kapcsolatban, melyekből egy ideig táplálkozunk, melyek hatására egy ideig fejlődünk.

Egy ideig…

Aztán, ahogy az esemény, a változás magvait elültető program távolodik, a régi gondolkodási minták, a korábbi életrutinok szépen lassan visszaveszik az irányítást. A legtöbb esetben a fejlődés egy pár hét után abbamarad, a korábbi lelkesedés lelohad és az esemény már csak egy kellemes emléket jelent.

Mi lehet a kulcs a kitartáshoz? Mi lehet a titka annak, hogy a fontos felismeréseink, az elszántságunk “sikeres” legyen, hogy a változás végbe is menjen, és egy magasabb életminőséget, békét és harmóniát eredményezzen?
A SIKERES életmódváltók a cél felé vezető úton olyan belső fejlődésen mennek át, ami az igazi változáshoz a valódi előrelépéshez szükséges. Meg tanulnak fejlődni az úton, hiszen mindennap tesznek magukért, a céljukért, intenzíven figyelnek magukra a bennük zajló folyamatokra.
A titok tehát a folyamatos fejlődés. Az, hogy mindennap, minden pillanatban előrelépünk, folyamatosan teszünk magunkért, intenzíven figyelünk magunkra és a bennünk zajló folyamatokra, hogy
MEGTANULUNK FEJLŐDNI.
A kulcs a korlátozó hiedelmeink, a destruktív gondolataink megfigyelése, az erejük elvétele, energia befektetése a változásba, a kialakított új szokások gyakorlása mindaddig, amíg RUTINUNKKÁ válik.

Nem hiszek az egyszeri, gyors, instant megoldásokban, a “csodaszerekben”. Abban hiszek, hogy kitartó, bátor, szenvedélyes cselekedetekkel, folyamatos fejlődéssel lehet kialakítani egy harmonikus, boldog életet.

László Irén

Facebook

altair_logo1

"Ne a földre nézz! Rögök közt nincs válasz. Felfelé figyelj!"

Kövess a Facebookon

Kapcsolat

Joósz Andrea 06 70 904 3752
László Irén 06 20 966 4538

HS Sportcentrum
Gödöllő Dózsa György út 152.

Copyright 2018 © Minden jog fenntartva. Készítette: Hornyák Design.