Paradigmáink

A paradigmáink szó szerint irányítják az életünket. A bennünk levő kis hangok irányítanak téged is engem is. A paradigma nem más, mint szokások összessége, amely a tudatalattinkban fészkel. Kikerülünk az iskolából, rengeteg tudást megszereztünk, eredményeink mégsem tükrözik ezt.

Mindannyiunkat kondicionáltak egyrészt genetikailag másrészt a környezetünk is.A nyelv és az életstílus is. A szoc segélyen élők 4 – 5 generáción át kondicionálják a rokonaikat a segélyen élésre, b

a világ népességének 3%-a keresi meg az összvagyon 90%-át!Általában az a paradigma, ha sok pénzt akarsz keresni, nagyon okosnak kell lenned!Nem kell jeles diploma, hanem meg kell változtatni a paradigmákat, a tudatalattit újra kell programozni.A tudatos elme az intellektusunk, társadalmi elvárás, hogy fejlesszük ezt a területet. ugyanakkor nem ez uralja at etteinket, hanem a tudatalatti.

Tehát az ideákat, a gondolatokat a tudatalattid kincsestárába kell helyezni. tedd fel a kérdést. miben hiszek?Miért is hiszem ezt?Általában nem a saját hiedelmeid, hanem átruházták rád.a paradigma kultúra . A kultúra nem más min emberek nagy csoportjának szokásainak az összessége.Olyan dolgokat teszünk, amiket nem akarunk megtenni, olyan erdményeket kapunk, amelyeket nem akartunk, de folytattam ezt a szokást. ez a pradigma.tartozol magadnak azzal. hogy megértsd, mi is történkik. Át tudod írni a szoftveredet. téged úgy teremtettek, hogy képes legyél irányítani az életedet,hogy úgy élj, ahogy te szeretnél,azokat a dolgokat tedd meg, amit te szeretnél.azokkal az emberekkel, akikkel te szeretnéd.nagyszerű dolog így élni.

A paradigmának nagy a hatása, mert azok a lencsék, amiken keresztül látjuk a világot

Einstein: az előttünk álló komoly problémákat nem lehet a gondolkodásnak azon a szintjén megoldani, amelyen azokat létrehoztuk.

A Te sikeredért! Ircsi

Facebook

altair_logo1

"Ne a földre nézz! Rögök közt nincs válasz. Felfelé figyelj!"

Kövess a Facebookon

Kapcsolat

Joósz Andrea 06 70 904 3752
László Irén 06 20 966 4538

HS Sportcentrum
Gödöllő Dózsa György út 152.

Copyright 2018 © Minden jog fenntartva. Készítette: Hornyák Design.