A végigcsinálás stratégiák

Először is el kell felejteni a „ végigcsináljuk akaraterőnkkel, kitartásunkkal „ a szándékunkat, azaz a végigcsinálás tündérmeséjét – és a biztosan velem van a baj önmarcangolást.

Ez az a helyzet, amit nem lehet izomból megoldani, nem lehet kijavítani a saját tervezési hibámat.

 

Végre tegyük fel a jó kérdést: Hogyan tudom végigcsinálni a dolgaimat az elme tervezési hibája ellenére?

Az ember időnként belebotlik az igazságba, de hamar feltápászkodik és továbbsiet, mintha mi sem történt volna…

A végigcsinálás receptje: a két irányítórendszer egy irányban cselekszik a körülmények ereje és hatása: ha a helyzet rákényszerít / zsákolás tiltása/ erősen csikorgóvá válik a primitív irányítórendszer jelzése, és együttműködik a szándékoddal / Az erős szándék így válik ELLENÁLLHATATLAN szándékká.

Megváltozik a helyzet, és egy addig csak epekedő szándék elkezd nyikorogni és ekkor, de csak ekkor áll a primitív irányítórendszer a szándék mellé./ futás halogatása – telefon baráttal együtt futni /

Nem a szerencsén múlik, menjünk a dolgog elébe!/ íróasztal rendcsinálás – pasit odahívni megbeszélésre/

Menekülési útvonalak felégetése / étterem – fotó pénz, mintha körözött bűnöző lenne 6ű

Nem elég a jó szándék!!44!

 

Második lépés: „ azok az emberek, akik boldogulnak ebben a világban olyanok, aiik nekiállnak és megkeresik azokat a körülményeket, amelyre szükségük van. Ha nem találnak ilyet megteremtik őket”

– állítsd be az ébresztőórát! Úgy rendezni a körülményeket, hogy a jó szándék elég hangosan nyikorogjon, és megkapja az olajozást.

Mivel tudnám úgy alakítani a helyzetemet, vagy annak az érzékelését, hogy a szándékom legyen a leghangosabban nyikorgó fogaskerék?

 

Ha még mindig felmerül benned, hogy tényleg ekkora feneket kell kerítztenem a végigcsinálásnak?

Csak akkor, ha végig is akarod csinálni a dolgaidat!

Nehéz, nehéz:Minél nagyobb a tudásunk, annál nagyobb potenciállal rendelkezünk életünk jobbá tételére. Ám a hasznos információk nem változtatják meg automatikusan az életünket, csak akkor, ha szándékot fogalmazunk meg, és követjük azokat, és végig is csináljuk.A végigcsinálási képesség hiánya miatt rengeteg lehetőséget tékozlunk el.

Ne adj már meg mindent a gyereknek, amit akar! –Régi szülő.

Kevésbé bőséges időkben jóval könnyebb volt nem mindent megadni. A mai bőségesebb időben nemet mondani inkább filozófiai döntés a nemet mondás. Hiszen tudod, hogy az igennel azonnal mosolyt varázsolnál a gyereked arcára!

A gyerek jellemének erősítése sokkal nagyobb mértékben múlik szüleiknek azon a képességén, hogy végig tudják – e vinni szándékaikat.

Gazdasági tudósítónk jelenti: a jó szándékok éves termelése folyamatosan nő.Csakúgy, mint a végigcsinálás hiányának az ára.

Facebook

altair_logo1

"Ne a földre nézz! Rögök közt nincs válasz. Felfelé figyelj!"

Kövess a Facebookon

Kapcsolat

Joósz Andrea 06 70 904 3752
László Irén 06 20 966 4538

HS Sportcentrum
Gödöllő Dózsa György út 152.

Copyright 2018 © Minden jog fenntartva. Készítette: Hornyák Design.