A csodálatos víz

A víz, azaz H2O, színtelen, szagtalan íztelen folyadék, nélkülözhetetlen szerepet betöltő kémiai anyag, mely nélkül a Földi élet nem alakulhatott volna ki, és amely a testüknek, kb 70 %-át, agyunknak kb 95 %-át alkotja. Olvadáspontja 0 fokC, forráspontja 100 fokC, fagyott halmazállapotában jég keletkezik, ha felforr, akkor vízgőz lesz belőle. Azt, hogy fagyott állapotában, milyen gyönyörű kristályos szerkezetet vesz fel, a hópelyheket megfigyelve mindenki megcsodálhatta már.

Arról, hogy a víz sokkal több ennél, csak pár éve tudunk: Masaru Emoto, japán alternatív gyógyító és vízkutató, hihetetlen felvételeket mutatott be a víz tudatosságát igazoló kristályképződésekről. Emoto azt vizsgálta, hogy a vízre hogyan hatnak a különféle gondolatok, szavak, vagy hangok. Egy-egy pohár vizet, más-más behatásnak vetett alá: pl. beszennyezte, vagy valamilyen érzelmet közölt vele, ráírta különböző nyelveken pl. a szeretlek, vagy a gyűlöllek szót, vagy különböző zenéket játszott le, stb. stb., és egy-egy cseppet ezekből kivéve és lefagyasztva, mikroszkóp alatt megfigyelte, hogy a különféle behatások eredményeként, hogyan változik meg a víz kristályszerkezete. Megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a víz bámulatosan reagál ezekre: aszerint változtatja meg alakját, hogy milyen jellegű behatás éri. A negatív gondolatok, a szennyeződések, a csúnya szavak, vagy a metál zene hatására, szinte szétfolyik, maszatos és zavaros lesz, elveszíti a szabályos formáját. Ellenben a pozítív, szeretetteljes gondolatok, a kellemes, lágy zenék, és szép szavak, csodálatos kristályszerkezetek kialakulását idézték elő. Azt is meglepetéssel tapasztalta, hogy ha ráállította a pohár vizet egy-egy fényképre, ami egy virágot, egy delfincsapatot, vagy egy buddhista templomot ábrázol, akkor 24 óra elteltével olyan kristály képződött, amelyben kirajzolódott az adott alakzat formája is. Emoto bizonyítékokkal igazolta azt a kísérletet is, amikor egy erősen szennyezett tavat, az azt körbenálló, és órákig a vízhez imádkozó emberek, egy pap vezetésével, képesek voltak megtisztítani. Ugyanaz a víz, amely előzőleg amorf és élettelen volt, az ima hatására, hihetetlenül gyönyörű kristályszerkezetbe rendeződött.

Mindez elképesztő, és óriási jelentőségű felfedezés volt, nemcsak saját maga, de a világ számára is: a víz élő tudatossággal bír,  az adott kristályszerkezet, tulajdonképpen a benne hordozott rezgés, azaz információ képi megjelenítése.

Ez magyarázza meg a homeopátiás készítmények hatásmechanizmusát is: a gyártási eljárás során a kiinduló hatóanyagot vízben több ezerszeresére higítják, (minden egyes higítás alkalmával erősen megrázva azt), és így a víz, mint hordozóanyag, végül már egyáltalán nem tartalmazza a hatóanyagot, de “emlékszik” annak rezgésére, információ tartalmára. Ezért hat ugyanúgy, de mindenféle mellékhatás nélkül, beindítva a test öngyógyító képességét. Igazából, míg Emoto nem tette meg felfedezését, a homeopátiát használták, de valódi működési mechanizmusát nem értették.

Mindezek ismeretében, gondoljunk csak bele, hogy ha a víz képes reagálni minden érzelemre, gondolatra és egyéb behatásokra, (hiszen ezek mind rezgések), akkor a testünk legnagyobb százalékát alkotó víz, ugyanígy képes rögzíteni a ránk ható külső ingerek, vagy gondolataink, érzelmeink rezgéseinek mintáit is. Ha ez így van, akkor mennyire fontos lenne, hogy a gondolataink, az érzelmeink mindig szeretetteljesek legyenek, lehetőleg elkerülve az olyan negatív külső ingereket, mint a fülsiketítő, idegesítő zajok, zenék, vagy félelmet keltő filmek. A tartósan fennálló rossz hatások, vagy saját negatív gondolataink,  a bennünk lévő víznek olyan információkat közvetítenek, amelyek megbetegítik a testünket.

Mindezekből az is megérthető, hogy a homeopátiából kiindulva, képesek vagyunk mi magunk “gyógyszert” készíteni a vízből.  Nekünk ehhez már kiinduló hatóanyag sem kell, hiszen, ha reagál a gondolatainkra, akkor ily módon bele tudjuk programozni a szükséges információt ahhoz, hogy a sejtjeink, ennek megfelelően küszöböljék ki, az esetlegesen hibás működésüket.

A víz üzenetei című kisfilmeket (I.II.III.rész) feltétlenül ajánlom figyelmetekbe.

Manapság se szeri, se száma a különféle ásványvizeknek, amelyeket az emberek előszeretettel fogyasztanak világszerte. A legújabb kutatások szerint, azonban tévhit az, hogy igazán jótékonyan hatnának az egészségünkre. Ezek ugyanis egy-egy ásványi anyagból túl sokat tartalmazhatnak, és rendszeres fogyasztásukkal ezt a mennyiséget a testünk már nem képes feldolgozni, ezért lerakódhatnak, károsítva szerveinket. Nem is beszélve, a környezetünket károsító, irdatlanul nagy mennyiségben keletkező műanyag palackokról, melynek jelentős része a földbe kerül, és soha nem bomlik le, vagy a tengerek felszínén lebeg, mérgezve így annak élővilágát.  A vezetékes vizeink viszont klórral kezeltek, és mire a csaphoz érnek, elveszítik életerejüket, nem tudnak kristályos szerkezetbe rendeződni, ellenben rossz ízük annál inkább megmarad. Mint információhordozó közeg, a bele került (igaz kémiailag hatástalanított) szennyeződések információit továbbra is megtartja. Igazából ezért nem tökéletesek azok a víztisztító berendezések, amelyek ugyan fizikailag szinte teljesen kiszűrik a szennyeződéseket, de a hordozott, rossz rezgéseket, nem tudják megszüntetni, és a víz életerejét sem képesek visszaadni.

Létezik viszont egy olyan megoldás, ami ezeket is képes orvosolni, a Skandináv Élő Víz Rendszer. Ennek lényege, hogy egy speciális csövön kell átáramoltatni a vizet, amely azt, egy erőteljes örvénylő mozgásra készteti. Ez hasonlít leginkább a természetben előforduló, gyors, hegyipatakok vizének örvénylő mozgására, amelynek hatására a víz oxigéndús, egészséges és élő marad. Ezek a készülékek, melyek újra élővé, lággyá, oxigéndússá és élvezhetővé varázsolják a csapvizet, már kaphatók. Egy-egy pohár vizet természetesen képesek vagyunk áldásunkkal megtisztítani, de ha nagy mennyiségben (főzésre, fürdésre, mosásra) használjuk, akkor célszerű egy ilyen csapra szerelhető, vagy a bejövő vízvezetékbe beköthető csövet beszerezni. Hatására eltűnik a kellemetlen klóros szag, és íz, lágyabb, selymesebb, oxigéndúsabb lesz, melyet láthatóan jeleznek a kialakuló oxigéngömböcskék. A vízcsapból érkező víz valóban érezhetően és láthatóan megváltozik, élővé válik.

Ajánlom figyelmetekbe a weblapot, amelyből ezzel kapcsolatosan, mindent megtudhattok: www.porthologos.hu

 

A víz egyszerű programozása 

Vegyél egy pohár vizet a két tenyered közé veszel egy pohár vizet és mondd a következőket:

Drága Víz Angyala! Kérlek, jelenj meg ebben a vízben, és tisztítsd meg minden szennyeződéstől és káros rezgéstől. Legyen ez a víz a legcsodálatosabb gyógyszer arra, hogy minden mérget és lerakódást kitisztítson a szervezetemből,  és meggyógyítsa a …….(itt mindenki mondhatja a saját problémáját), fitté és egészségessé tegyen. Te vagy a Fény, az Élet Vize, elismerem Istenségedet, sejtjeim is ezt az isteni tökéletességet mintázzák. Szeretlek, szeretlek, szeretlek! Köszönöm!

A vízivás fontossága

”…Vízre az étkezés előtt van szükséged. Az első dolog legyen reggel, ha felébredsz, hogy igyál két pohár vizet, hogy megszüntesd az éjszakai dehidratációt. Vízre van szükséged fél órával étkezés előtt: ha szeretnéd megemészteni az ételt, akkor jobb, ha megadod neki a vizet még előtte. Szükséged van egy pohár vízre két és fél órával étkezés után is, hogy befejezd az emésztési folyamatokat és hidratáld a területeket, amik vizet veszítettek a keringés miatt. Minden negyed liter vízhez szükséged van egy negyed teáskanálnyi sóra, és szükséged van még más ásványi anyagokra is, hogy szabályozni tudd azt a vízmennyiséget, ami a sejtek belsejében tárolódik.”

A víz egészségre gyakorolt hatásáról, a dehidratációról, a vízivás fontosságáról, a víz szerepéről egészségünk megőrzésében és a gyógyításban, illetve a betegségek kialakulásáról a dehidratáció miatt egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj korszakalkotó felfedezéseket tett: Dr. Fereydoon Batmanghelidj szerint a dehidratáció a mögöttes oka sok krónikus „betegségnek”. A víz, só és ásványi anyagok megfelelő bevitele megelőzheti a betegségek kialakulását, illetve visszafordíthat már megtörtént károsodásokat. Az úgynevezett „modern” gyógyászat még mindig a vírusokat és a géneket hibáztatja a degeneratív állapotok nagy része miatt, és a gyógyszeripar dollármilliókat vesztene, ha az emberek a víz természetes gyógyító tulajdonságára támaszkodnának a drága és mérgező gyógyszerek helyett.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj hivatalos weboldala: www.watercure.com

A víz hiánya a testünket a stressz, majd a betegség állapotába juttatja – orvosi előadás

1.) Miért van szükség vízre?
2.) Miért juttatja a víz hiánya a testet stressz állapotba és betegségbe?
3.) Nagyon egyszerű módszerek, amivel fenntarthatjuk a kicsattanó egészségünket

Többek között ezek kerültek elmondásra Dr. Fereydoon Batmanghelidj 2003. márciusában, Washington D.C.-ben, az Állami Egészségügyi Fórumon tartott előadásán.

Ennek a bizonyos előadásnak az átiratából idézünk részleteket, amik a vízivás és a betegségek közötti összefüggésekre és a gyógyszeripari elnyomásra hívja fel a figyelmet.

A dehidratáció és a betegségek – orvosi előadás

Dr. Fereydoon Batmanghelidj M.D. — Állami Egészségügyi Fórum, Washington D.C., 2003. március 28-30.

„Amit nekünk, orvosoknak az orvostudományi iskolákban tanítanak, egy alapvetően rossz tudományos feltevésen alapszik. Az orvostudomány sok hibás feltevésen alapszik. A 20. század tudománya hibás, az emberi testről alkotott tudás »sötét kora«. A 20. század orvostudománya, hogy »tudományosnak« tűnjön, sok mindent megmagyarázott és megbélyegzett, könyveket írt, még több könyvet az emberi testről, a betegségekről, de minden, amit leírtak, nem volt más, mint az »ismeretlen etiológia* betegsége«. Megmagyarázták őket, de senki sem tudta, hogyan alakulnak ki. Később elkezdték a vírusokat hibáztatni, majd a pácienst okolni, mondván ez »genetikai«. Így, az orvosi társadalom, hogy leplezze az emberi szervezetről alkotott tudásának hiányát, bélyegeket hozott létre és a személyt kezdte okolni. Ez volt a 20. század orvostudománya. Az én felfedezéseim eredményei, amik tisztázzák, hogy az emberi test, vagy bármilyen élő anyag a víz jelenléte által szabályozott, egy paradigmaváltás az emberi test megértésének egyetértett oldaláról az emberi test megértésének megoldást kínáló oldalára.”

( az etiológia a dolgok ok-okozati összefüggéseinek tanulmányozását jelenti )

Az orvostudomány új igazsága: a degeneratív betegségek és a vízhiány

„…Így a 21. századi gyógyászatban az új igazság, hogy a fájdalmas és degeneratív betegségek elsődleges oka, beleértve a rákot és az AIDS-et is a dehidratáció. Tévútra mentünk az orvostudományban és nem ismertük a hisztamin* szerepét az emberi testben, át kell formálnunk a megértésünket, mert most már ismerjük a megoldást sok olyan beteg állapothoz, amiket anti-hisztaminokkal** kezelnek, és ez a megoldás a víz.”

*A hisztamin az élő szervezetben jelen lévő természetes anyag, mely részben a szervezetben termelődik, részben pedig élelmiszerekkel kerül be. A sejtekből felszabadulva gyulladásos (pl. asztmás vagy szénanáthás) reakcióhoz vezethet. Dr. Batmanghelidj forradalmasította a hisztaminról alkotott elképzeléseket: felfedezései szerint a hisztamin az idegrendszeren keresztül a legfőbb felelőse a test vízszabályozásának.

**Az anti-hisztamin a hisztamin hatását gátló anyag. Gyógyszerként használatos például allergiák, túlérzékenységi reakciók kezelésében.

Az orvosok gyógyszert adnak olyan panaszokra, amit igazából a dehidratáció okoz

„A víz domináns és életbevágó szerepét az egészségben és a jólétben az orvosi és tudományos körök ignorálják és ezáltal lehetővé tették a gyógyszeriparnak, hogy rászedjék a társadalmat. De, amit ez az iparág megtett a pénzügyi nyereségért, megfelel egyfajta terrorizmusnak, mert terrorizálják az embereket a taktikájukkal, miszerint félelmet ébresztenek a tv-n és a médián keresztül és ráveszik az embereket, hogy orvoshoz menjenek és gyógyszerek felírását követeljék. Egyik ilyen például az asztma. Az asztma a dehidratáció állapota és az egyik hirdetés, amit mostanában látok mindenütt, ezt mondja: »Az életnek kellene elvennie a lélegzetedet, nem az asztmának.«

„Azok, akik az egészségügyi rendszerben úgy döntenek, hogy ignorálják ezt az információt és folytatják a gyógyszerek használatát olyan esetek kezelésére, amiket alapvetően a dehidratáció és ásványianyaghiány okoz, a gondatlanságból elkövetett bűncselekmény vádjának vannak kitéve.”

„…ma egy »betegápoló« rendszerünk van, ahol az emberek egyre betegebbé és betegebbé válnak, és ahol a receptre felírt gyógyszerek csak az USA-ban 150 000-200 000 embert ölnek meg évente, – nem »orvosi hiba«, hanem a felírt recept a hibás – pedig pontosan betartották az orvos utasításait. Minimum 200 000 ember hal meg minden évben. Két millió ember lesz betegebb Amerikában a receptre felírt gyógyszerek által, mert az orvosi társadalom soha nem értette meg a dehidratációt és a dehidratációt orvossággal kezelték.”

Honnan tudod, hogy dehidratált a szervezeted?

A dehidratáció fő tünetei: szomjúságérzet, fáradtságérzet, a test vízért való krízis kiáltásai és betegségek szövődményei. Ha felkelsz reggel, és úgy érzed nincs kedved kiszállni az ágyból, mind azért van, mert dehidratált vagy. Ilyenkor jobban teszed, ha azonnal megiszol egy-két pohár tiszta vizet. A nyolc óra alvás alatt megtagadtad az agyadtól az energiát, a hidroelektromosságot*, és a dehidratáció miatt fáradtnak érzed magad. A víz, mint egy »jó arcon csapás«, 3-5 percen belül kiránt az ágyból.”

( * Hidroelektromosságnak a víz segítségével nyert elektromosságot nevezik. Az agy 80%-a víz és 25 milliárd idegsejtből áll, amelyek egy kiterjedt elektromos hálózatot alkotnak. )

A dehidratáció további tünetei

“Felhevültség, ingerlékenység, nyugtalanság, levertség, depresszió, alkalmatlanság érzése, nehéz fej, sóvárgás, tériszony, mind a dehidratáció komplikációja. A depresszió biztosan a dehidratáció egyik jele.”

„A test aszályprogramja: a szervezet igazi szomjazásának jele az asztma, allergiák, magas vérnyomás, idős kori cukorbetegség és az autoimmun betegségek. Ezeket mind a dehidratáció hozza létre.”

Egyszerű gyógymód sok betegség ellen

„…Tehát a víz egy ismeretlen tényező, amit Isten megmutatott az emberiségnek gondterhelt és ínséges időkben, amikor a gyógyszeripar rabszolgái és az orvostársadalombeli kollégáim nemtörődömségének áldozatai vagyunk. A kezelési eljárás nagyon egyszerű: először állítsd meg a dehidratációt. Szükséged van vízre rendszeresen, szükséged van sóra (ásványi anyagokra) rendszeresen. Szükséged van a napi mozgásra,mert az agyad kémiai működése attól függ, hogyan mozgatod az izmaidat.”

”…Vízre az étkezés előtt van szükséged. Az első dolog legyen reggel, ha felébredsz, hogy igyál két pohár vizet, hogy megszüntesd az éjszakai dehidratációt. Aztán vízre van szükséged fél órával étkezés előtt, mert, ha szeretnéd megemészteni az ételt, akkor jobb, ha megadod neki a vizet még előtte. Szükséged van egy pohár vízre két és fél órával étkezés után is, hogy befejezd az emésztési folyamatokat és hidratáld a területeket, amik vizet veszítettek a keringés miatt. Minden negyed liter vízhez szükséged van egy negyed teáskanálnyi sóra, és szükséged van még más ásványi anyagokra is, hogy szabályozni tudd azt a vízmennyiséget, ami a sejtek belsejében tárolódik.”

„…Erről az információról szónokolni kell, szájról szájra kell terjeszteni, mindenféle formában, ahogy csak lehetséges, mert nincs más mód arra, hogy megtörjük a gyógyszeripar a társadalom nyakán és torkán tartott szorítását.

„…Osszátok meg Isten ezen áldását másokkal, és szálljatok szembe azokkal, akik még nem tudják, hogy a krónikus dehidratáció a legtöbb degeneratív betegség gyökere az emberi szervezetben.”

Facebook

altair_logo1

"Ne a földre nézz! Rögök közt nincs válasz. Felfelé figyelj!"

Kövess a Facebookon

Kapcsolat

Joósz Andrea 06 70 904 3752
László Irén 06 20 966 4538

HS Sportcentrum
Gödöllő Dózsa György út 152.

Copyright 2018 © Minden jog fenntartva. Készítette: Hornyák Design.