Miről is szól a Prémium Edzés

A Prémiumedzést  2018-ban- Joósz Andrea és László Irén élvonalbeli személyi edzők munkájára alapozva - hoztuk létre azzal a céllal, hogy vendégeinknek segítsünk megtalálni azt az utat, mely a mozgás - táplálkozás - regeneráció - önismeret egységére épülve teremti meg a testi-lelki-szellemi harmóniát úgy, hogy közben megvalósítják  önmagukat és életmódot váltanak.

Szolgáltatásaink között szerepel a prémium személyi edzés, prémium fogyás, FMS, testtartáselemzés, fasciatréning, prémium tánc, prémium életstílus 50 felett, masszázs, önismeret, harcművészet, erőnléti edzés judo és karate csapatok ill. profi sportolók számára.

training-828726_1280
kettlebell-3293475_1280

Cégek számára állapotfelmérés csomagokat, csapatépítő tréningeket és wellness tanfolyamokat kínálunk, amik napjainkban egyre meghatározóbbá válnak a multinacionális cégek működésében: a magas vitalitás, a jó kondíció és masszív egészségi állapot, az esztétikus külső, az önbizalom jelentős mértékben fokozza a munkatársak teljesítőképességét és -készségét. Minden vállalat teljesítménye alapvetően a foglalkoztatottak teljesítményétől függ. A szellemi kvalitások, iskolázottság, kapcsolatrendszerek, speciális ismeretek és a motiváltság mellett a dolgozók teljesítményét alapjaiban befolyásolja a fizikai kondíció és az egészség vagy éppen a megbetegedésre való hajlam. Nem csupán a betegségek következtében kieső napok, hanem a csökkent munkavégző képesség és az indiszponáltságból fakadó alulmotiváltság is jelentős bevételkieséshez és felesleges kiadásokhoz vezet.


A gyenge immunrendszer, az állandó stressz és a nem megfelelő táplálkozás fogékonnyá teszik a dolgozókat a fertőző betegségekre. Az ülő életmódból és mozgáshiányból fakadó gerincproblémák indiszponálttá tehetik a munkatársakat, vagy súlyosabb esetekben hosszabb betegállományt eredményezhetnek.

A Prémiumedzés cikksorozataiban friss információkhoz juthatsz a legújabb fitnesz trendekről és edzésmódszerekről, az egészséges táplálkozás alapelveiről és különböző irányzatairól és  hasznos tanácsokat kaphatsz az életmódváltás problémás területeivel kapcsolatban.


Blog és a Sikersztorik rovatban a sikeres 5%-ba tartozókról olvashatsz, akikkel nap – mint nap találkozunk itt  Gödöllőn. Ezek az emberek vallanak arról a rögös útról, ami a sikerhez vezetett:

 • elmondják, hogy az életmódváltásban nincsenek csodaszerek, rövidebb utak, titkok, csak  kőkemény munka és szenvedélyes elhatározás,

 • megismerhetjük sikertervüket, amihez következetesen tartották magukat és megingathatatlanul hittek benne,

 • vallanak majd arról, hogy a rossz szokásaikat miként sikerült újakra  cserélni és hogyan segítette vagy gátolta őket  közvetlen környezetük,

 • elmesélik, honnan vették azt a hatalmas belső erőt, ami végig motiválta őket, azt a szenvedélyt, amivel képesek voltak mindig eggyel többször megpróbálni, mindig eggyel többször felállni, mint a többiek,

 • megtudhatjuk, hogy milyen az életük a sikerek után, milyen új célokat tűztek ki maguk elé.

A Prémiumedzés  segítséget nyújthat minden olyan embernek, aki hisz a sport, a helyes táplálkozás, a regeneráció  és az önismeret egészségmegőrző hatásában.  A sikeres életmódváltás egy komoly önismereti kaland, amely nem csak az alakformálásról és az étrendről szól, hanem arról is, hogy milyen ember vagy és milyen lesz a hátralévő életed!  Csodát nem ígérünk. Nem is ígérhetünk, hiszen a csoda benned van. Találd meg, valósítsd meg önmagad!

_Vilivel 9Vilivel új 2

Joósz Andrea

személyi- és erőnléti edző, FMS II. szakértő

Fantasztikus érzés, hogy ezt mondhatom: boldog vagyok, mert szenvedélyesen szeretem, amit csinálok! Megtaláltam azt a hivatást, amiért érdemes minden reggel felkelni, amit örömmel végzek és ami folyamatosan lendületben tart.

25 éve gyakorolom a karate Wado-ryu és Kyokushin stílusát, amelyek saját életemben is hatalmas változásokat indítottak el – folyamatosan tapasztalom fejlesztő és emelő hatásukat. Munkám során alapelv, hogy segítsek Neked a test-lélek-szellem harmóniájának kialakításában. Fő irányzatom az FMS teszteken alapuló ízületi korrekciós eljárások ill. progressziók kidolgozása,ezek a programok garantálják a sérülésmentes, preventív, személyre szabott és a jelenlegi fittségi állapotodnak megfelelő edzéseket. Erőnléti edzőként elsődleges célcsoportjaim a judo ill. a különböző karatestílusok csapatai ill. egyéni versenyzőinek versenyekre való felkészítése. Természetesen számíthatsz rám, ha az edzéscélod a fogyás, alakformálás, izomtömeg növelés vagy csak általános jó kondíciót szeretnél elérni, hogy helytállj a mindennapokban.

Élsportolóim és hobbisportolóim edzésein boldoggá tesz, ahogyan látom a fejlődést és a kiteljesedést a vágyott állapot felé. Edzéseimen TRX-et, G-flexet, kettlebellt ill sok más funkcionális eszközt használok és elméletben is képezlek: fontosnak tartom, hogy értsd az edzésmunka lényegét.

Munkám további célja, hogy a tanultakat ne csak az edzés során, hanem a hétköznapokban is hasznosítsuk: a  lecsendesültség, nyugalom, központosítottság és a jelen-lét beépül a mindennapokba, és elősegíti a személyiség fejlődését és az önismeret fontos eszköze.

László Irén

személyi edző

László Irén vagyok, az Élet – forma Fitnesz tulajdonosa és személyi edzője. Testnevelő tanárként 38 évet tanítottam, majd 2001 – ben létrehoztam az ország első személyi edzőtermét. Szinte minden fitnesz trendet kipróbáltam, oktattam, így az évek során egy sokrétű, alapos tudásra tettem szert, amelyből 17 év alatt kialakult egy saját módszer.


69 éves vagyok, és a testösszetételem, izom - zsír arányom semmit nem változott,- sőt jobb lett - az évek során. (18% zsír és 37 % az izom)


Rák túlélő vagyok, (2007. mellrák) ez a betegség sok mindenre megtanított. Így megtanultam hálásnak lenni, megtanultam helyesen gondolkodni magamról a sikerről az élet dolgairól. Megtanultam élni az életet, megélni a pillanatot. Megtanultam azt, hogy minden nap el kell jutni valahová, minden nap tanulni kell valamit, napról - napra jobb emberré kell válni, megtanultam változni és változtatni vagyis megtanultam FEJLŐDNI!

20180922_165409
20180830_164301
20180922_164602

Ez a szemlélet - és gondolkodásmód, a speciális edzések, a  tudatos táplálkozás az évek során összeállt egy ÉLETSTÍLUSSÁ amely csak rám jellemző. Ezt az életstílust az energikusság, a minőség, a változatosság, az életöröm, a nyitottság, a fejlődés, a kitűnő fizikai,- és szellemi állapot jellemzi.


Évek óta ezt tanítom nagy sikerrel az 50 - 60 sőt 70 éves klienseimnek. Valamennyien fiatalosak, életerősek, és a biológiai életkoruk sokkal kevesebb a valós életkoruknál. Mély meggyőződésem, hogy egy nő bármely életkorban élhet teljes életet és lehet vonzó, vibráló, szenvedélyes, okos és energikus.
Természetesen csak akkor, ha mer más lenni, mer változtatni, mer álmodni és nem törődik a társadalmi sztereotípiákkal, elvárásokkal.


Eltökélt szándékom, hogy megtanítsam a korosztályomnak ezt a szemléletetet és ezt a gondolkodásmódot. Küldetésemnek tekintem átadni azokat az ismereteket, amelyek birtokában ÉLETERŐSEN és MÉLTÓSÁGGAL lehet öregedni, úgy tekintve erre az életszakaszra, mint az intenzív felemelkedés és fejlődés lehetőségére.

Végzettségeim

 • Testnevelési Egyetem Testnevelő tanári szak, Aerobik – és fitness edző

 • Autogén tréning oktató

 • Tanárképző Főiskola Testnevelés – biológia szak

 • Tánc kurzusok Orientális – afro – salsa – jazz – burlesque

 • Thomas Hanna – féle Izomkontroll oktató

 • Erőnléti edző International Wellness Institute 2018

 • Funkcionális fascia tréning Balance Medical Fitness Akadémia 2018

 • TuiNa masszőr Holistic Diagnostics Academy 2019

 • IWI Személyi edző, pilates oktató

 • Fitness Company Kardió tréner

 • Kriston Andrea Intim torna és gésák titka tanfolyamok

 • Tőrös Károly Stretching oktató

 • Személyi edző International Wellness Institute 2000

 • FMS I-II. szakértő Functional Movement Systems 2017

 • Testtartáselemzés Balance Medical Fitness Akadémia 2018

 • Kínai akupresszúrás meridiánmasszázs Yin - Yang Egészségügyi - és Oktatási Központ 2018

Ha bármelyik területen úgy érzed, hogy az mi támogató személyünkre van szükséged, keress meg minket bátran!